Ecologische reiniging van terrassen, opritten en tuinpaden
Clean Floors gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Over ons

Wij reinigen jouw tuinpad, terras of oprit op een ecologische manier

Bij Clean Floors zetten we ons elke dag in om jou de beste ecologische oppervlaktereiniging aan te bieden. Jouw tevredenheid is onze belangrijkste drijfveer en daarom combineren we uitmuntende kwaliteit met superieure klantenservice!

Ons unieke, gepatenteerde borstelsysteem maakt een wereld van verschil bij de behandeling van diverse oppervlakken. Of het nu gaat om opritten, tuinpaden, terrassen of zelfs grotere commerciƫle ruimtes zoals horecaterrassen en schoolpleinen, onze borstelmachine levert keer op keer uitzonderlijke resultaten. Niet alleen maken we het oppervlak schoon, maar we verlengen ook de levensduur van jouw buitenruimtes door het polijstende effect van onze borstel, wat helpt om de aanhechting van nieuw vuil na de reiniging te minimaliseren.

Bij Clean Floors streven we ernaar om elke klant een onberispelijke service te bieden. We werken met toewijding en aandacht voor detail, en we zetten die extra stap om te verzekeren dat onze klanten tevreden zijn. Onze reputatie is gebouwd op tevreden klanten en we streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de unieke behoeften van elke klant!

Lees meer over onze diensten, tarieven en referenties!