Ecologische reiniging van terrassen, opritten en tuinpaden
Clean Floors gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Lees meer
OK

Wat we doen

Clean Floors is uw vertrouwde partner voor ecologische oppervlaktereiniging. Onze toewijding aan milieuvriendelijke reinigingsmethoden maakt ons een bewuste keuze voor al uw reinigingsbehoeften.

Ontdek de Clean Floors manier vandaag nog en laat ons uw buitenruimtes transformeren met onze duurzame reinigingsoplossingen!

Clean Floors

Innovatief Borstelsysteem

Met ons uniek, gepatenteerd borstelsysteem geven we een nieuwe betekenis aan grondige reiniging. Ons systeem behandelt elk soort verharde ondergrond, niet alleen het oppervlak, maar ook de lastige groeven waar vuil zich vaak ophoopt. In tegenstelling tot traditionele hogedrukmethoden zorgt het polijstende effect van onze borstel voor een onberispelijke reiniging zonder enige vorm van schade aan de oppervlakte.

Groene Schoonmaak

Bij Clean Floors nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Daarom vermijden we het gebruik van chemische middelen en detergenten in ons reinigingsproces. In plaats daarvan vertrouwen we op onze innovatieve technieken die een minimale hoeveelheid water en energie verbruiken, en lage geluidsemissies genereren. Dit is niet alleen goed voor de planeet, maar zorgt ook voor een veilige omgeving voor u en uw gezin.

Bekijk onze prijzen
"Heel tevreden, mooi werk geleverd. Evy verdient een bravo!"
Sonja Somers
Clean Floors
Clean Floors

Alle ondergronden

Of het nu gaat om opritten, tuinpaden, terrassen, horecaterrassen, schoolpleinen, parkeerplaatsen, kunstgras of atletiekpistes, wij hebben de expertise om deze aan te pakken. Onze borstelmachine is ontworpen voor gebruik op diverse oppervlakken, zoals:

  • Natuursteen
  • Beton
  • Kasseien
  • Klinkers
  • Keramische tegels
  • Blauwe steen
  • Hout & bankirai
  • Kunststof ondergrond
  • Asfalt
  • en nog veel meer!

Cementsluier verwijderen

Bij Clean Floors begrijpen we dat het hebben van een perfecte afwerking na het leggen van nieuwe tegels of stenen van het grootste belang is. Cementsluier kan echter een lelijke waas achterlaten en uw gloednieuwe bestrating minder aantrekkelijk maken.

Wij zorgen voor een schone en heldere afwerking, zodat de nieuwe bestrating kan schitteren zoals bedoeld! We maken gebruik van ons milieuvriendelijke reinigingsproces om de cementsluier voorzichtig te verwijderen, zonder het oppervlak te beschadigen.

Clean Floors

Langdurige Bescherming

Waar het om meer gaat dan alleen schoonmaken, zorgt ons unieke borstelsysteem voor een natuurlijke afweer tegen de aanhechting van nieuw vuil na de reiniging. Het resultaat is een langdurig schoon oppervlak, waardoor uw buitenruimtes langer hun frisse, nieuwe uitstraling behouden.

Veelzijdige Diensten

Onze expertise beperkt zich niet tot verharde oppervlakken. Wij breiden onze ecologische reinigingsdiensten uit naar houten elementen zoals tuinpoorten, tuinhuizen en tuinmeubelen, of het verwijderen van cementsluier.